Noticia

Acciona t'ofereix una formació teoricopràctica sobre innovació i tecnologia

01 de març de 2019

«Hands-on Workshop: connected things Blockchain» és el títol del centre de desenvolupament que se celebrarà en 3 d'abril a Madrid. inscripcions obertes

T'agradaria conèixer més de prop el món d'Internet of Things (IOT)? Vols provar conceptes de blockchain amb les teves pròpies mans? ACCIONA t'ofereix una sessió de competències digitals bàsiques sobre els fonaments d'aquestes dues tecnologies que podràs sumar a les teves competències professionals.

De la mà de l'equip d'innovació d'ACCIONA, la jornada començarà amb una presentació de com la companyia treballa la innovació en nous desenvolupaments tecnològics eficients per ajudar a construir un futur sostenible. La formació estarà formada per dos blocs. Durant el primer coneixeràs conceptes essencials sobre el funcionament de IOT yblockchain. En el segon bloc tindràs l'oportunitat de programar la teva pròpia placa de arduino, passant per tot el cicle de desenvolupament i conèixer els seus possibles usos. No et perdis aquesta experiència tecnològica on obtindràs assessorament d'experts de la companyia ACCIONA.

Requisits
Per poder assistir a aquesta formació has d'estar inscrit en el programa i viure en una comunitat autònoma que no sigui la mateixa en què se celebrarà la formació. Et oferirem un ajut econòmic perquè puguis assistir al Centre de Desenvolupament.

 

Llegir més