Noticia

EL «Internet of Things» protagonitza el Centre de Desenvolupament d'Acciona

05 d'abril de 2019

Un grup de joves de «Rescatadors de talent» participa en una formació exclusiva centrada en la tecnologia blockchain i en l'IoT

L'Internet of Things - L'internet de les coses - està destinat a revolucionar el sector tecnològic en els propers anys. Són molts els que auguren que molt aviat es generalitzarà en la nostra societat la interconnexió de qualsevol producte. Des d'un rellotge a la nostra pròpia casa, l'objectiu del IOT és aconseguir que tots els dispositius puguin comunicar-se entre si. Descobrir més detalls sobre la Internet de les coses era precisament un dels objectius del Centre de Desenvolupament organitzat per Acciona en el marc del programa «Rescatadors de talent».

Durant tota una jornada, els joves inscrits van tenir l'oportunitat de conèixer més de prop totes les novetats tecnològiques i provar conceptes com el blockchain amb les seves pròpies mans. Aquesta tecnologia permet la transferència de dades digitals amb una codificació segura. En el segon bloc, els participants van programar la seva pròpia placa de arduino, passant per tot el cicle de desenvolupament i coneixent totes les seves possibilitats.

Acciona és una de les empreses que participa en «Rescatadors de talent» per ajudar els joves a millorar la seva ocupabilitat.

 

Llegir més