Noticia

Zurich t'ajuda a trobar feina amb una formació exclusiva

07 de maig de 2019

Obertes les inscripcions per assistir al centre de desenvolupament que organitza aquesta companyia el proper 3 de juny a Palma

Si estàs buscant la teva primera feina, el nou Centre de Desenvolupament de Zurich t'interessa. Aquesta formació exclusiva se celebrarà el proper 3 de juny a Palma (10 a 14 hores). Recorda que a «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat laboral i formativa dels inscrits. Per això, només podràs assistir a aquesta formació si vius en una comunitat autònoma diferent d'on se celebra. T’oferirem una ajuda a la mobilitat de 200 euros perquè puguis desplaçar-te a Palma i gaudir d'una oportunitat única per millorar la teva ocupabilitat.

El Centre de Desenvolupament t'oferirà l'oportunitat de descobrir algunes de les metodologies utilitzades actualment per part de les empreses multinacionals en els processos de selecció. A més d'una sessió teòrica i una dinàmica de "role play", aquesta formació inclou un panell on participaran membres del Comitè de Direcció de Zurich a Espanya que compartiran la seva experiència personal. Podràs realitzar-los preguntes sobre els seus inicis en el món laboral i la seva posterior carrera professional.

Si t'interessa participar en aquesta formació, recorda que has d'estar inscrit en el programa i sol·licitar aquest recurs des del teu perfil d'usuari. Deixaràs escapar aquesta oportunitat?

 

Llegir més