Noticia

Binter et convida a conèixer el món aeronàutic en un Centre de Desenvolupament exclusiu

11 de juny de 2019

Obertes les inscripcions per assistir a aquesta formació que se celebrarà a Canàries a principis de setembre. Els inscrits rebran un ajut a la mobilitat

T'apassiona el món aeronàutic? No et perdis l'oportunitat que t'ofereixen Binter i «Rescatadors de talent» per submergir-te en aquest sector econòmic. Les inscripcions per assistir a aquest Centre de Desenvolupament exclusiu ja estan obertes i són totalment gratuïtes.

Durant dos dies, tindràs l'oportunitat de conèixer de prop aquest sector econòmic. Descobriràs el control operacional, coneixeràs l'àrea d'atenció de clients i el producte de Binter (freqüència, puntualitat i flexibilitat). A més, podràs apropar-te a la gestió aeroportuària i visitar l'àrea de desenvolupament de peces aeronàutiques. Aquesta formació, a més, t'ajudarà a millorar la teva comunicació i marca personal, dos àmbits que es tractaran de forma transversal durant tota la formació. Aquesta Centre de Desenvolupament se celebrarà els dies 4 i 5 de setembre.

Binter és una companyia aèria que opera, de mitjana, 180 vols diaris, cobrint tots els trajectes interinsulars, amb connexions amb els 8 aeroports de l'arxipèlag i comunicant Canàries amb destinacions internacionals i, des de 2018, amb la resta d'Espanya.

Requisits d'accés
«Rescatadors de talent» promou la mobilitat laboral i formativa dels inscrits. Per això, només podràs inscriure't a aquesta formació si vius en una comunitat autònoma diferent d'on se celebra. El programa oferirà un ajut a la mobilitat a tots els assistents. Ja pots sol·licitar aquest recurs des del teu perfil d'usuari, accedint a l'apartat "centres de desenvolupament".

 

Llegir més