Noticia

Obertes les inscripcions per assistir al Centre de Desenvolupament de IESE i «Rescatadors de talent»

12 de juliol de 2019

Guido Stein serà un dels formadors que participarà en aquesta sessió que et donarà algunes de les claus per negociar amb eficàcia i millorar la teva capacitat per treballar en equip

«Rescatadors de talent» i l'escola de negocis IESE t'ofereixen l'oportunitat de participar en un Centre de Desenvolupament exclusiu que t'oferirà algunes tècniques de negociació eficaç i, a més, t'ajudarà a millorar la teva capacitat per treballar en equip. Ja pots inscriure't en aquesta formació gratuïta des del teu perfil d'usuari. Si encara no participes al programa, t'animem a registrar-te. Aquesta activitat tindrà lloc els dies 10 i 11 d'octubre a l'IESE Madrid Campus. 

La formació
El Centre de Desenvolupament arrencarà amb una aproximació a l'IESE, al seu present i al seu futur. Seguidament, els assistents aprendran a construir un bon currículum vitae i revisaran aquests documents en equip. Al dia següent, els joves s'acostaran a la comunicació eficaç de la mà del professor del Departament de Direcció de Persones en les Organitzacions i director de la Unitat de Negociació, Guido Stein. Autor de diferents publicacions, les investigacions actuals de Stein se centren en la resolució de conflictes per mitjà de la negociació; el lideratge dels Millenials i els postmillenials; l'impacte de la digitalització en el lideratge i la negociació.

 

Llegir més