Noticia

Millora les teves competències professionals en l'àmbit del Medi Ambient

20 d'agost de 2019

Obertes les inscripcions per assistir al Centre de Desenvolupament que organitzarà Suez en el marc de «Rescatadors de talent» els dies 8 i 9 d'octubre a Santiago de Compostel·la

Et preocupa el Medi Ambient i el Desenvolupament Sostenible? Vols formar-te en aquest àmbit? No et perdis el nou Centre de Desenvolupament de «Rescatadors de talent» i Suez que se celebrarà els dies 8 i 9 d'octubre a Santiago de Compostel·la. Aquesta jornada formativa, totalment gratuïta, t’aportarà una visió global i completa de l'activitat de SUEZ, intrínsecament vinculada al Medi Ambient, la Innovació i el Desenvolupament Sostenible.

Per sol·licitar la teva assistència a aquest Centre de Desenvolupament, només has d'estar inscrit a «Rescatadors de talent». Un programa que promou la mobilitat laboral i formativa dels participants entre comunitats autònomes. Per això, també serà imprescindible que visquis fora de Galícia. Per desplaçar-te fins al lloc on es realitzarà la formació, t'oferirem una ajuda a la mobilitat.

SUEZ és una de les empreses que participa activament a «Rescatadors de talent» amb un objectiu: ajudar els joves a trobar la feina per a la qual han estudiat. Si has acabat la teva formació o estàs cursant l'últim curs, la teva assistència als Centres de Desenvolupament de «Rescatadors de talent» pot convertir-se en la clau que estaves buscant per destacar davant d'altres candidats durant un procés de selecció.

Recorda que millorar el teu currículum vitae és molt fàcil amb «Rescatadors de talent». No ho dubtis més i inscriu-te en aquest Centre de Desenvolupament que t'ajudarà a millorar les teves competències professionals en l'àmbit del Medi Ambient.

EL PROGRAMA
Dimarts 8 d'octubre de 2019 (de 10h a 18h, 6,5 hores lectives)

Durant el matí del primer dia, s'abordarà una visió global i completa de l'activitat de SUEZ, intrínsecament vinculada al Medi Ambient, la Innovació i el Desenvolupament Sostenible.

Aquesta visió global s'abordarà mitjançant tres sessions específiques amb persones expertes en cada una de les matèries:

- una primera sessió sobre la gestió del Cicle Integral de l'Aigua i les seves diferents etapes, des de la captació al medi natural, passant pel tractament i la distribució pel consum, fins a les etapes finals de clavegueram i depuració, prèvia la tornada al medi natural.

- una segona sessió sobre Recerca i Innovació en l'àmbit del Medi Ambient, a través d'exemples pràctics sobre com la tecnologia i la transformació aplicades a solucions reals permeten millorar la vida de les persones.

- una tercera sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible, i la seva aplicació pràctica en l'estratègia d'una empresa orientada al Medi Ambient com és SUEZ. Els ODS, són 17 objectius que configuren una crida universal de l'ONU, amb horitzó temporal del  2030, per protegir el planeta i millorar la qualitat de vida de les persones que l’habitem.

Durant la tarda del primer dia s'abordaran les principals competències en l'àmbit de les empreses vinculades a la Innovació, la Tecnologia i el Medi Ambient. Per a això es realitzaran dues activitats pràctiques:

- Una simulació d'entrevistes professionals i dinàmiques grupals

- Una taula rodona de debat sobre l'ocupabilitat en aquest sector i l'evolució dels perfils professionals

Dimecres 9 d'octubre de 2019 (de 9h a 16h, 5,5 hores de formació)

El segon dia es realitzaran visites pràctiques a les instal·lacions de Viaqua (empresa del Grup SUEZ) a Santiago de Compostel·la, amb l'objectiu d'experimentar de primera mà els conceptes tractats el dia anterior.

Es visitaran instal·lacions rellevants dins del Cicle Integral de l'Aigua, com ara una ETAP (Estació de Tractament d'Aigua Potable) i una EDAR (Estació de Depuració d'Aigües Residuals). També es visitarà el Centre Tecnològic (CETAQUA) que Viaqua i Suez tenen a Galícia en col·laboració amb la USC i el CSIC. Durant aquestes visites es presentaran els principals desafiaments i projectes innovadors en curs.

Finalment, es realitzarà una breu sessió de recapitulació i conclusions.

Hores totals: 12 hores
Vacants disponibles: 15 persones

En aquest vídeo recordem un dels Centres de Desenvolupament organitzat per Suez en el marc del programa. 

 

Llegir més