Noticia

Prepara't per al futur formant-te en les habilitats que seran més demandades al mercat laboral

23 d'agost de 2019

Obertes les inscripcions per assistir al nou Centre de Desenvolupament que et proposen «Rescatadors de talent» i el BBVA. Forma't en Intel·ligència Artificial, Computació Quàntica i Open Innovation

«Rescatadors de talent» i el BBVA et proposen un Centre de Desenvolupament que t'ajudarà a formar-te en les habilitats que seran més demandes en el futur. Aquesta formació, totalment gratuïta, se celebrarà els dies 28 i 29 d'octubre a Madrid. A més d’introduir-te en les tecnologies i metodologies de treball disruptives, aquesta experiència et servirà per desenvolupar les noves habilitats requerides pels seleccionadors de personal i les necessitats futures del món empresarial.

 

Aquest Centre de Desenvolupament et permetrà descobrir algunes de les noves formes de treball com ara la Gestió de dades, l'economia del comportament o l'Open Innovation. També es tractaran noves habilitats com el "design thinking" o el "empowerment". Durant el curs, també et submergiràs en l'àmbit de les noves tecnologies fent una introducció a la Intel·ligència Artificial o a la Computació Quàntica.

 

Ajudar els joves a millorar la seva ocupabilitat és un dels objectius d'aquestes formacions exclusives que dissenyen les empreses que participen al programa. Per això, durant aquest Centre de Desenvolupament també es donaran algunes claus per afrontar amb èxit una entrevista de treball.

 

Si vols assistir a aquesta formació, t'has d'inscriure al programa. També serà imprescindible residir en una comunitat autònoma diferent d'on se celebra ja que a «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat laboral i formativa dels inscrits. No et preocupis per les despeses de desplaçament. Si ets un dels seleccionats per assistir a aquesta formació, t'oferirem una ajuda a la mobilitat.

Llegir més