Noticia

Millorant l'ocupabilitat amb «Rescatadors de talent» i Binter

10 de setembre de 2019

Vuit joves han participat en una formació exclusiva que els ha permès descobrir com funciona una companyia aèria amb trenta anys d'experiència

En José Alberto té 23 anys i viu a Cadis. Fa mig any va descobrir «Rescatadors de talent» gairebé per casualitat. En la seva Universitat, on estudiava Administració i Direcció d'Empreses, van organitzar una presentació del programa on va assistir. No ho va dubtar ni un instant i es va inscriure en aquesta iniciativa que promou l'ocupabilitat dels joves. Mig any després, participa activament en el programa. La seva última experiència: viatjar a les Canàries per assistir al Centre de Desenvolupament organitzat per Binter, una de les empreses que col·labora activament amb «Rescatadors de talent».

Durant dos dies, en José Alberto ha tingut l'oportunitat de descobrir com funciona aquesta companyia aèria que acaba de fer trenta anys. I ho ha fet acompanyat de set joves del programa procedents de diferents comunitats autònomes. "A més d'oferir-te formacions exclusives, el programa et brinda l'oportunitat d'ampliar la teva xarxa de contactes amb altres joves", explica en José Alberto que aplaudeix l'aposta del programa per la mobilitat dels inscrits.

Experiència única
La Maria és una altra de les joves que ha tingut l'oportunitat de viure una experiència empresarial «in situ» gràcies al centre de desenvolupament organitzat per «Rescatadors de talent» i Binter. Igual que els seus companys, mai no hauria imaginat que tindria l'oportunitat d'entrar a la cabina de pilotatge d'un avió o descobrir com s'organitza el trànsit de passatgers perquè sigui àgil. Els joves que van assistir a aquest Centre de Desenvolupament també van viure l'experiència Binter per dins i van viatjar de Las Palmas de Gran Canària a Santa Cruz  de Tenerife a bord d'un avió de la companyia descobrint tots els detalls d'un embarcament de la mà dels professionals d'aquesta empresa.

Els Centres de Desenvolupament és una de les eines que ofereix «Rescatadors de talent» per millorar l'ocupabilitat dels joves. El programa, a més, concedeix ajudes a la mobilitat perquè els inscrits puguin desplaçar-se a la ciutat on s'organitza la formació.

Totes les eines del programa són gratuïtes. Només t'has d'inscriure't!

 

Llegir més