Noticia

No et perdis la cita amb el talent jove (Barcelona, ​​4 i 5 de novembre). INSCRIU-TE!

19 de setembre de 2019

La Fundació Princesa de Girona celebra la seva primera dècada d'activitat amb dues intenses jornades de talent en què els joves seran els protagonistes i que inclouen la cerimònia de lliurament dels Premis FPdGi 2019.

La Fundació Princesa de Girona compleix deu anys i per celebrar-ho, ha organitzat un esdeveniment creat per i per als joves, una nova generació amb talent que busca el seu desenvolupament professional i personal. La cita serà els dies 4 i 5 de novembre al Palau de Congressos de Catalunya de Barcelona. Les inscripcions són totalment gratuïtes i ja estan obertes.

L'esdeveniment arrencarà el 4 de novembre amb el lliurament dels Premis Fundació Princesa de Girona que enguany reconeixen a cinc joves normals que fan coses extraordinàries. Es tracta del matemàtic Xavi Ros-Oton que desmunta el tòpic que les matemàtiques són avorrides; el neuròleg Ignasi H. Medrano que vol convertir la Intel·ligència Artificial en la gran aliada de la Medicina; el director d'escena Rafael R. Villalobos que demostra que als joves els pot apassionar l'òpera; la treballadora social Begoña Arana que evidencia cada dia que es pot millorar la realitat que ens envolta i Maria Jammal, una advocada que després de ser voluntària en les costes de les illes gregues en el 2015, va decidir crear una ONG per oferir suport psicològic als refugiats. Molt aviat s'anunciaran més detalls de l'acte inaugural que serà presidit per S.M. Els Reis.

Els actes d'aniversari continuaran el 5 de novembre amb la jornada "El talent atreu el talent" on es reuniran centenars de joves que comparteixen les seves ganes de transformar el món i trobar el seu veritable lloc al mercat laboral. Si ets jove i estàs buscant l'ocupació per a la qual t'has preparat, no ho dubtis. Aquest esdeveniment t'oferirà l'oportunitat de millorar les teves competències professionals. A més, podràs ampliar la teva xarxa de contactes amb altres joves de diferents comunitats autònomes i professionals de recursos humans que ens acompanyaran en aquesta cita.

Cada jove és diferent i té els seus propis objectius. Per això, la jornada ofereix l'oportunitat de dissenyar un itinerari personalitzat escollint en cada cas el workshop o l'activitat que s'ajusta millor als interessos de l'assistent.

Entre els ponents, es troben Álex López, expert en Linkedin i entre el top 10 mundial d’influencers a social selling del 2019 que donarà les claus per millorar la marca personal en xarxes socials sense perdre el temps o l'escriptora i conferenciant Pilar Jericó, reconeguda com una de les Top Dones Líders d'Espanya en la categoria de pensadores i expertes. A més, és pionera internacional en l'anàlisi del talent i l'impacte de la por en les organitzacions i en les persones.

També pujarà a l'escenari de la jornada «El talent atreu el talent» Javier Cañada, un autèntic pioner del disseny de productes digitals a Espanya i Llatinoamèrica que proposa un autèntic repte: dissenyar un Instagram Acústic. El periodista Manuel Campo Vidal, l'emprenedor Xavier Verdaguer, o la coach Marta Romo són alguns dels experts que completaran la llista de conferenciants. Pots descobrir tot el programa aquí.

No t'ho pensis més i inscriu-te en aquest esdeveniment que t’ oferirà una gran oportunitat de networking.

 

 

Llegir més