Noticia

Treu-li partit a la teva marca personal dedicant-li només el temps necessari

26 de setembre de 2019

L'expert en Linkedin i influencer en social selling, Álex López, et donarà els tips que necessites per posicionar-te a les xarxes socials a la Jornada «El talent atreu el talent» Inscripcions obertes!

JORNADA EL TALENT ATREU EL TALENT
Barcelona (5 de novembre)
Inscripicions gratuïtes

Linkedin, Instagram, Facebook, Youtube, Twitter ... Més de 3.200 milions de persones utilitzen les xarxes socials a tot el món. Aquests canals de comunicació són una gran oportunitat per mostrar la nostra marca personal les 24 hores del dia els 365 dies de l'any. Però, com fer-ho d'una manera efectiva i sense destinar més temps del necessari? Pugem el contingut adequat a les nostres xarxes socials? Quant de temps hem de dedicar-hi al dia?

L'expert en Linkedin i influencer mundial en social selling, Àlex López ens donarà els consells que necessitem per treure el màxim partit a la nostra marca personal a través de les xarxes socials dedicant-li només el temps necessari. Aquest expert ens donarà algunes eines de mesurament que ens ajudaran a calcular el resultat de les nostres accions a les xarxes socials. A més, descobrirem com planificar les nostres publicacions per no caure en la manca de control o en la saturació. Si estàs buscant feina, aquest workshop t'ajudarà a millorar la teva estratègia per trobar el lloc de trebal per al qual t'has preparat.

Preparat per impulsar la teva marca i fer-te visible davant els reclutadors de personal amb un contingut professional i atractiu a les teves xarxes socials? Inscriu-te a la jornada «El talent atreu el talent» que se celebrarà el 5 de novembre al Palau de Congressos de Catalunya (Barcelona). A més d'aquest workshop, podràs assistir a diferents conferències i tallers que t'ajudaran a gestionar converses difícils, potenciar la teva capacitat de lideratge o potenciar el teu talent.

Aquesta jornada és una de les activitats que ha organitzat la Fundació Princesa de Girona per celebrar el seu desè aniversari. Descobreix tot el programa i inscriu-te AQUÍ

Llegir més