Noticia

Connectant amb la sostenibilitat amb «Rescatadors de talent» i Acciona

16 d'octubre de 2019

Obertes les inscripcions per assistir a una formació que t'aproparà a les energies renovables. La jornada formativa tindrà lloc el 27 de novembre a Sarriguren (Navarra)

T'interessa el sector de les energies renovables? No et perdis la nova formació que et proposen «Rescatadors de talent» i Acciona, una de les empreses que participa al programa per ajudar-te a millorar la teva ocupabilitat. La jornada formativa, totalment gratuïta, se celebrarà a Sarriguren (Navarra). «Rescatadors de talent» fomenta la mobilitat laboral i formativa dels joves. Per això, només podràs assistir a aquesta formació si vius en una comunitat autònoma diferent d'on es realitza. Recorda que t'oferim una ajuda a la mobilitat perquè puguis desplaçar-te a la jornada.

Sota el títol «Connectant amb la sostenibilitat: aproximació a les energies renovables» tindràs l'oportunitat de participar en una formació teoricopràctica que t'introduirà en el món de les renovables. A més, podràs veure les fases d'un projecte des de la seva execució amb simulacions i visites virtuals i esbrinaràs els reptes i desafiaments als quals s'enfronta cadascuna d'elles.

 

Llegir més