Noticia

Aprèn a ser mes creatiu i descobreix tot el teu potencial amb el mètode Mimétika

23 de gener de 2020

Obertes les inscripcions per participar en una formació que t'ajudarà a assolir els teus objectius professionals a partir de tècniques de creació literària. La formació es realitzarà a Logronyo els dies 11 i 12 de març

En el món professional actual la competència és atroç i la persona de la qual pot dependre que aconsegueixis o no una feina en prou feines té temps per escoltar-te amb atenció i comprendre quin és el teu veritable potencial. En aquest context hostil, les habilitats toves (soft skills) com l'empatia, la persuasió, el lideratge i l'estratègia comunicacional són clau. Amb el mètode MIMÉTIKA aprendràs a desenvolupar-les al màxim a través de tècniques pròpies de la literatura. T'atreveixes a descobrir-ho?

Aquesta formació se celebrarà els dies 11 i 12 de març a Logronyo. Ja pots inscriure't des del teu perfil d'usuari i si encara no t'has inscrit al programa, pots fer-ho ara mateix. A diferència d'altres centres de desenvolupament, aquesta formació també està oberta als joves que visqueu en la comunitat autònoma on se celebra. Si vius en una altra, recorda que t'oferim una ajuda a la mobilitat. Aquesta innovadora formació estarà liderada per Violeta Serrano que és escriptora, periodista i docent universitària.


Dia 1
9:30 a 12 h: Masterclass «Com la creació de personatges pot ajudar-te a aconseguir l'ocupació que vols?»
12 a 12:30 h: Pausa cafè
12:30 a 14 h: Inspiració «tria i dissenya el teu personatge»
14 a 15 h: Dinar
15 a 17 h: Investigació «Qui és el teu personatge?»
17 a 17:30 h: Pausa cafè
17:30 a 19 h: Presa de decisions: prepara't per ser recordat. Treball introspectiu. Guió i assaig «pitching»

Dia 2
9 a 10:30 h: Mímesi!: Pitching individual i competició
10:30 a 11:30 h: Proclamació de l'guanyador / a de la dinàmica. Avaluació de resultats i reflexió comú.
Un cop finalitzi aquest centre de desenvolupament podreu assistir a l'acte de proclamació de el Premi Fundació Princesa de Girona Arts i Lletres que se celebrarà al Riojaforum Palau de Congressos i Auditori de la Rioja.

Llegir més