Noticia

Vols treballar en el món digital? Accenture et dóna les claus

29 de gener de 2020

Obertes les inscripcions per assistir a dues formacions diferenciadores i úniques on augmentaràs la teva capacitació en continguts digitals i tecnologies d'última generació

Obertes les inscripcions per assistir a dos Centres de Desenvolupament organitzats per Accenture, una de les empreses que participa a «Rescatadors de talent». En aquestes formacions diferenciadores et submergiràs en continguts digitals i tecnologies d'última generació, descobrint les metodologies i tècniques de treball més innovadores. Podràs comprovar «in situ» com treballa Accenture per innovar i desenvolupar solucions de negoci sobre noves tecnologies d'avantguarda com la Intel·ligència Artifical, la Robòtica, el Big Data, el Blockchain, el IOT i el Cloud.

Un dels Centres de Desenvolupament se celebrarà els dies 12 i 13 de març a Alacant. L'altre, tindrà lloc a Biscaia els dies 26 i 27 de març. Aquestes formacions s'adrecen als joves d'el programa que hagin estudiat o estiguin acabat les Enginyeries de telecomunicacions o informàtica, química, altres enginyeries o física. Recorda que el programa t'ofereix ajudes a la mobilitat per assistir a aquestes formacions.

Per poder participar, has d'estar inscrit al programa i sol·licitar la teva assistència als Centres de Desenvolupament des de l'apartat «Recursos» del teu perfil d'usuari.

Llegir més