Noticia

«Rescatadors de talent m'ha canviat la vida»

13 de gener de 2020

Aquesta és la història de Nataliya. Una jove que va trobar a «Rescatadors de talent» l'impuls que li faltava per dedicar-se a la seva veritable passió: la paraula.

La de la Nataliya és la història de molts joves de la seva generació. Sobradament preparada, però sense l'ocupació per a la qual havia estudiat tant. La seva formació i domini de diversos idiomes no li obrien les portes a la feina somiada fins que «Rescatadors de talent» es va creuar en el seu camí i li va canviar la vida.

La seva oportunitat va arribar gairebé per casualitat. Navegant per la xarxa, el nom d'un programa va cridar la seva atenció. Se sentia poc valorada en una ocupació que defineix com a precària i la promesa que rescatessin seu talent li va semblar el salvavides que estava buscant. El seu escepticisme inicial no va impedir que es registrés al programa i sol·licités el recurs de mentoring encara que un dubte la va acompanyar durant tot el procés d'inscripció: «Què em pot aportar un mentor si porto anys lluitant sola i mai he tingut èxit laboral?» .

Dies més tard, va rebre una trucada que va reescriure el seu futur. La Fundació Princesa de Girona li va assignar que un mentor que l'ajudaria a millorar la seva ocupabilitat. Després de llegir el manual del mentoring on es deixava clar que «el mentor no et buscarà una feina», Nataliya va anar a la primera sessió amb poques expectatives i molt escepticisme: «per què necessito un mentor si no és per trobar feina? Perquè em faci teràpia i digui que surti de la meva zona de confort?». S'equivocava.

Avui Nataliya ja no busca feina sinó clients per la seva pròpia agència de guió. Gràcies als consells del seu mentor, va convertir-se en una autèntica professional. «El meu mentor em va donar una formació accelerada de com portar un negoci: des de la recerca de clients fins a la preparació d'un pressupost passant per la presentació d'una proposta creativa», explica aquesta jove que assegura que el programa i el seu mentor li han canviat la vida. Del seu mentor -Claudio- diu que és «pur altruisme i generositat». Dues característiques que defineixen als professionals que participen de forma desinteressada al programa amb un sol objectiu: ajudar els joves a trobar el seu camí en el món professional. 

Segueix els passos de la Nataliya i inscriu-te a «Rescatadors de talent», molt més que un programa de millora de l'ocupabilitat dels joves. 

Llegir més