Noticia

FORMACIÓ: Cap a un nou àmbit professional: seguretat i salut

14 de febrer de 2020

Obertes les inscripcions per assistir al Centre de Desenvolupament d'ACCIONA i «Rescatadors de talent» que se celebrarà el 19 de març a Madrid

Ja pots inscriure't al nou Centre de Desenvolupament que et proposen Acciona i «Rescatadors de talent». En aquesta formació, que se celebrarà el 19 de març a Madrid, et proposem aproximar-te a un nou àmbit professional: el de la seguretat i la salut. 

Durant la sessió es farà una introducció al món de la prevenció. A més, descobriràs què és un SGPRL i les seves implicacions dins la companyia. Participaràs en una sessió de treball on aprendràs a usar un desfibril·lador i realitzaràs una visita a l'impressora 3D que ACCIONA utilitza pels seus projectes d'innovació. En definitiva,  una oportunitat de formació que t'acostarà a un altre àmbit professional dins les companyies i que requereix diferents perfils professionals. 

Requisits d'accés
Recorda que per participar en aquesta formació has d'estar inscrit al programa. Un cop registrat, podràs sol·licitar aquest recurs a través del teu perfil d'usuari. «Rescatadors de talent» fomenta la mobilitat laboral i formativa dels participants. Per això, només podràs assistir a aquest Centre de Desenvolupament si vius en una comunitat autònoma diferent d'on se celebra. T'oferirem una ajuda a la mobilitat pel viatge.

ACCIONA és una de les empreses que participa a «Rescatadors de talent» per ajudar els joves a millorar la seva ocupabilitat. 

 

Llegir més