Noticia

NOVA FORMACIÓ ONLINE: Millora el teu nivell d'anglès des de casa i al teu ritme

18 de març de 2020

Banc Sabadell posa a la teva disposició una plataforma online que t'ajudarà a aconseguir els teus objectius. Inscripcions obertes

Banc Sabadell i «Rescatadors de talent» t'ofereixen l'oportunitat de millorar el teu nivell d'anglès des de casa i al teu ritme. Ja pots inscriure't a EF English Live. Una plataforma que conté tots els nivells des de principiant fins a avançat, amb una ampli ventall de recursos i continguts, així com una àmplia gamma d'exercicis perquè aprendre anglès sigui fàcil i divertit. A més, els cursos són multidispositiu (ordinador, tauleta o mòbil) així que podràs realitzar la teva "classe" en qualsevol moment i en qualsevol lloc, fins i tot podràs preparar les teves unitats offline i actualitzar-les quan tornis a tenir connexió.

EF English Live està dissenyat per un gran equip d'experts de la formació que treballa constantment per millorar aquesta eina.

Cada nivell permet aconseguir una acreditació dins l'escola del Marc Comú Europeu, avalat pel Departament Pedagògic d'EF Education. 

Llegir més