Noticia

NOVA FORMACIÓ ONLINE: Prepara't per les feines del futur amb el BBVA

11 de maig de 2020

Obertes les inscripcions per particpar en aquest centre de desenvolupament virtual que se celebrarà els dies 1, 3, 4, 5 i 8 de juny de 9 a 14 hores.

Què vas fer durant la quarantena? Aquesta és una de les preguntes que podries trobar-te a la teva pròxima entrevista de feina. Ara és el moment de preparar-se per al nou context laboral que es dibuixarà en els pròxims mesos. No et perdis el nou Centre de Desenvolupament online que et proposen «Rescatadors de talent» i el BBVA. Durant cinc dies, descobriràs les habilitats i els coneixements que necessitaran les empreses en aquest nou context. A més, t'ajudarem a destacar davant altres candidats en un procés de selecció i descobriràs l'experiència de BBVA en la gestió d'aquest canvi.

Aquesta formació també et conectarà amb diferents professionals que t'explicaran com van començar la seva carrera professional. Sens dubte, una font d'inspiració que et servirà per reenfocar els teus pròxims passos en el camí que separa la universitat i el món laboral. Aquesta formació també et proposarà un taller de Design Thinking que t'ajudarà a generar idees innovadores de forma eficaç. 

Aquest Centre de Desenvolupament et permetrà conèixer millor les teves pròpies capacitats i aspiracions, amb focus en el desenvolupament de les noves habilitats requerides pel personal de recursos humans de les empreses i les necessitats futures del món empresarial. A més d'una introducció a tecnologies i metodologies de treball disruptives.  

T'interessa? Sol·licita aquest recurs en el teu perfil d'usuari. Inscripcions obertes fins al 21 de maig. 

FOTOGRAFIA: Una de les formacions presencials organitzades pel BBVA en el marc del programa «Rescatadors de talent». 

 

Llegir més