Noticia

Treball en equip: aprèn a dominar aquesta metodologia amb Enagás

08 de juny de 2020

En aquesta formació online, que se celebrarà els dies 13, 15, 17 i 20 de juliol, prendràs consciència del potencial personal en connexió amb els altres

El treball en equip és clau per triomfar en qualsevol feina. Per això, «Rescatadors de talent» i Enagás t'ofereixen una nova formació virtual on aprendràs a dominar aquesta metodologia. Les inscripcions per participar en aquesta formació virtual i totalment gratuïta, que se celebrarà els dies 13, 15, 17 i 20 de juliol, ja estan obertes. Només has d'estar inscrit en el programa.

En aquesta formació, treballaràs amb el model Tuckman de desenvolupament d'equips: 

 

1- Forming: en aquesta fase aprendràs a conèixer-te millor. Es formaran equips amb diferents reptes musicals online. Descobriràs qui ets a través de la música generant empatia.

2- Storming: en aquesta fase es presentarà el desafiament. Reconeixement de les tensions trobades. Presentació de diferents tipologies de perfils i avaluació: complementarietat i limitacions. Nous desafiaments. Hi haurà una adaptació de rols segons la necessitat. Llançament d'un nou desafiament a través d'una plataforma. 

3- Norming: Presentació del desafiament i nova avaluació. Reflexió i posada en comú en equips sobre els avançaments que s'hagin realitzat durant el curs.

 

4- Performing: Presentació del desafiament final. Posada en comú dels principals aprenentatges.

Si t'interessa aquesta formació, recorda que pots sol·licitar-la des del teu perfil d'usuari. Si encara no estàs inscrit en el programa, recorda que és totalment gratuït. 

 

Llegir més