Noticia

Novartis ofereix eines pràctiques als joves per accedir al món laboral

26 d'octubre de 2017

Organitza una formació per donar a conèixer els mètodes de selecció que usen les empreses

Espanya és el tercer país de l'OCDE amb més atur juvenil i el segon amb la taxa més elevada entre els titulats superiors. En aquest context, els joves han de demostrar el seu talent per trobar la feina per la qual s'han preparat. Per ajudar-los en aquest procés, el centre de desenvolupament de Novartis ha organitzat una formació exclusiva per als joves inscrits a «Rescatadors de talent» on se'ls han donat les eines pràctiques per accedir al món laboral. Els joves han après algunes de les claus per enfocar adequadament els processos de selecció en funció del tipus d'entrevistador. La formació també els ha ajudat a dissenyar un pla d'acció personal on s'han prioritzat els seus punts forts i àrees de millora competencial. A més, s'ha ajudat als participants a millorar el seu desenvolupament personal amb diferents exercicis.

Compartint experiències
La formació, a més, ha impulsat la creació d'un fòrum on s'han compartit les millors pràctiques i aprenentatges en el camí que han de recòrrer els joves cap a l'auto desenvolupament. Els participants també han practicat el «coaching entre iguals» on cada jove tenia l'oportunitat de ser coach i després intercanviar els papers amb el seu company i convertir-se en la persona guiada. Amb aquesta tècnica, es fomenta la cooperació i la confiança entre els companys.

Novartis és una de les empreses que participa a «Rescatadors de talent» oferint centres de desenvolupament als inscrits. Recorda que aquest programa fomenta la mobilitat dels joves i que només pots participar en formacions que se celebren fora de la comunitat autònoma on resideixes. Per poder desplaçar-te, t'oferim una beca de mobilitat. 

Llegir més