Noticia

FORMACIÓ ONLINE - Camí cap a l'èxit professional. Inscripcions obertes!

03 de setembre de 2020

Enagás proposa als joves de «Rescatadors de talent» un interessant curs virtual on es donaran les claus per elaborar un bon curriculum vitae i preparar una entrevista de feina. La formació gratuïta se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de setembre.

Comença un nou curs i amb ell arriben nous reptes. Per això, Enagás i «Rescatadors de talent» et proposen una interessant formació online que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de setembre de 9 a 14 hores. Sota el títol «Camí cap a l'èxit professional» aprendràs les normes bàsiques en la recerca de feina. Aquesta formació et servirà per entendre com s'estructura un procés de selecció. A més, participaràs en un taller Insights enfocat a l'eficàcia personal on descobriràs com ets i com et relaciones amb els altres. La primera jornada també inclourà un taller de Linkedin i tindràs l'oportunitat de revisar el teu curriculum vitae i treballar la teva marca personal.

La part més pràctica tindrà lloc en la segona jornada on participaràs en dinàmiques de grup i entrevistes amb experts de recursos humans que sens dubte et serviran per afrontar amb èxit els teus propers processos de selecció.

T'interessa? Afanya't. Les inscripcions a aquest curs gratuït i online estaran obertes fins al 7 de setembre. Per participar en aquesta formació és imprescindible estar inscrit en el programa «Rescatadors de talent». Si encara no formes part d'aquesta iniciativa que promou l'ocupabilitat dels joves, registra't. No deixis escapar aquesta oportunitat per impulsar la teva trajectòria professional. 

Llegir més