Noticia

Lidl ensenya els joves a comunicar-se millor i a augmentar la seva influència

27 d'octubre de 2017

Ofereix una formació exclusiva al seu centre de desenvolupament per fomentar l'ocupabilitat dels inscrits a «Rescatadors de talent»

La comunicació és clau en el mercat laboral. Lidl ho sap i per això ha organitzat aquesta setmana una formació al seu centre de desenvolupament a Barcelona per ensenyar als joves de «Rescatadors de talent» com millorar la seva capacitat d'influència a través de la comunicació. Gràcies a aquest curs, 14 joves de tot el país han descobert la importància de les paraules a l'hora de vendre les seves idees. A més, han après diferents tècniques de persuasió i influència.

Els participants han descobert els diferents models comunicatius i han tingut l'oportunitat d'identificar les variables crítiques d'un emissor excel·lent a través d'un exercici basat en el DISC. Darrere d'aquestes sigles es troba una eina usada per les organitzacions que permet descobrir les tendències bàsiques de comportament: dominant, influent, estable i conscienciós. Gràcies a aquest sistema, els joves també han après com s'estableix un patró per a la identificació i tractaments dels diferents interlocutors possibles.

L'empatia és una altra de les habilitats que s'han treballat al taller. Els formadors han ensenyat als joves la importància d'establir un sistema per crear un entorn que afavoreixi la gestió empàtica de les emocions. Entre les temàtiques tractades durant aquesta formació hi havia la comunicació i la seva implicació en el món relacional; els comunicadors efectius; els interlocutors (identificació i tractament); les habilitats socials i la influència de màxim impacte.

Més formacions
Lidl és una de les empreses de referència com a desenvolupadora de talent jove que col·labora al programa «Rescatadors de talent», una iniciativa de la Fundació Princesa de Girona (FPdGi) que promou l'ocupabilitat dels joves, especialment els de primera generació de titulats superiors, fomentant la mobilitat laboral entre comunitats autònomes. Un dels recursos que proporcional Lidl són els centres de desenvolupament que ofereix jornades formatives que aporten als joves experiències empresarials in situ, dissenyades pels departaments de personal de les empreses. Una oportunitat per aproximar-te a les empreses i poder adquirir les competències i habilitats més demandades en aquest moment en el mercat de treball.

El centre de desenvolupament de Lidl a Barcelona també ha ofert aquest mes una formació que ha ajudat els participants a elaborar un bon currículum i a adquirir les tècniques necessàries per afrontar amb garanties una entrevista de treball. En les dues formacions, els joves han estat acompanyats per Marina Soler i David Garrote de l'equip de Talent Acquisition de Lidl. 

Recorda que a «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat dels joves i que només pots participar en formacions que se celebren fora de la comunitat autònoma on resideixis. Per poder desplaçar-te, t'oferim una beca de mobilitat. 

Llegir més