Noticia

Zurich forma a joves en procés de recerca de feina

02 de novembre de 2017

El centre de desenvolupament d'aquesta companyia ensenya als inscrits a el·laborar el seu curriculum i estratègies per afrontar entrevistes de feina

Zurich ha format aquesta setmana a 16 joves inscrits al programa «Rescatadors de talent» impulsat per la Fundació Princesa de Girona. Aquesta iniciativa promou l'ocupabilitat dels joves fomentant la seva mobilitat entre comunitats autònomes. El curs que ha portat per títol «Zurich t'ajuda a trobar feina" ha estat presentat per Cristina Gomis, directora de Responsabilitat Corporativa de Zurich i Mònica Margarit, Directora general de la FPdGi. Els participants han rebut una sessió teòrica amb consells per elaborar el seu currículum, així com estratègies per afrontar entrevistes de treball.

A més de rebre una sessió teòrica, els joves també han pogut participar en tres "role play" i han pogut conversar amb membres del Comitè de Direcció de Zurich a Espanya que els han donat consells per al seu futur laboral. El curs ha estat impartit per Elena Balletbo i Lourdes Schlatter del Departament de Recursos Humans i Responsabilitat Corporativa. Els membres del Comitè de Direcció han participat al panell final del curs han estat Ana Baranda, directora d'Aliances & Partners; Carlos Esteban, director de Recursos Humans i Responsabilitat Corporativa; Giuseppe Gamucci, director de Legal & Compliance i Javier Rodríguez, Director Tècnic de Vida.

Llegir més