Noticia

Obertes les inscripciones per a la nova edició del programa formatiu "Conecta Empleo" de la Fundació Telefónica

14 d'abril de 2021

T'ofereix cursos gratuïts que t'ajudaran a millorar les teves competències digitals professionals. Podràs accedir a més de 20 propostes formatives.

La Fundació Telefónica ha posat en marxa la nova edició de cursos «Conecta Empleo», el programa de formació en línia gratuït per a millorar les competències digitals professionals. A partir de l'1 d'abril, tots els usuaris interessats podran inscriure gratuïtament a més de 20 MOOC disponibles, que els dotaran d'una formació tècnica específica, així com una formació transversal en habilitats d'emprenedoria, metodologies àgils i noves formes de treball.

Fundació Telefònica, des de fa anys, impulsa l'ocupabilitat digital tant per a persones en situació d'atur com per a professionals que busquen reinventar-se per accedir a les noves professions que demana el mercat laboral. Al llarg de 2020, 204.880 persones en els 9 països on té presència es van beneficiar dels cursos que componen el programa, amb gairebé 3 milions d'hores de formació impartides. A Espanya els beneficiaris van ser 51.478 persones, una xifra que pretén augmentar aquest any per adaptar-se a l'alta demanda de perfils digitals i que ningú es quedi enrere davant els nous desafiaments de la societat.

En aquesta ocasió, al catàleg de 20 cursos trimestrals se sumen tres nous MOOC: 'Principis bàsics de l'Internet de les Coses', 'Principis bàsics del Big Data' i 'Gestiona els teus projectes a través del Smartphone'. Tots ells capacitaran als estudiants per entendre i participar en els canvis que s'estan produint en el nou mercat laboral cada vegada més digitalitzat, i són aptes per a tot tipus de públic sense requerir de coneixements tècnics previs. Com en edicions anteriors, els MOOC tindran una durada d'entre 30 i 40 hores i s'impartiran en línia de manera gratuïta cada trimestre a través de la plataforma de formació «Conecta Empleo» de la Fundació Telefónica.

Més informació

Llegir més