Noticia

Descobrint el model de negoci de Lidl amb una formació exclusiva

09 de novembre de 2017

Deu joves participen al centre de desenvolupament que ofereix aquesta multinacional i tenen l'oportunitat de visitar una de les seves plataformes logístiques

 

7 de novembre a Montcada i Reixac. Deu joves arribats de tot el país es reuneixen per participar en el centre de desenvolupament dissenyat per Lidl en el marc del programa «Rescatadors de talent». Iria, Joan, Patrica, Alberto, Amal ... comparteixen un mateix objectiu: augmentar la seva ocupabilitat. Per aconseguir-ho, participen activament en el programa que els ofereix l'oportunitat d'assistir a formacions exclusives com les de Lidl, una multinacional compromesa amb el foment del talent jove.

El centre de desenvolupament comença amb un taller on es llança un repte als joves. D'un a un han explicar qui són i cap a on volen anar. Després d'aquest exercici d'autoconeixement, David Garrote i Alicia Bender, de l'equip de Talent Acquisition de Lidl Specialist, expliquen als joves la trajectòria de Lidl i el funcionament d'aquesta multinacional que va arribar a Espanya el 1994 i que a dia d'avui ja disposa de més de 540 botigues repartides per tot el país.

Alguns dels punts que es tracten al taller són el model d'èxit de Lidl, la cadena de supermercat líder a Europa, el seu creixement a Espanya, el client com a centre de l'estratègia empresarial i la sostenibilitat com el seu marc.

Els assistents a la formació també coneixen a Toni Rodríguez, mànager de l'àrea de Vendes de la companyia amb qui aprenen més sobre el model de negoci. La formació inclou una visita a la plataforma logística de Lidl a Montcada i Reixac que permet als joves descobrir com funciona aquesta plataforma de 45.000 metres quadrats on s'emmagatzemen tots els productes Lidl per subministrar a unes 100 botigues.

David Garrote, de l'equip de Talent Acquisition de Lidl, explica que "en aquesta formació hem tractat d'oferir als participants molta visió sobre com funciona una empresa de distribució per dins, han pogut interactuar amb un dels nostres mànagers de vendes i els hem donat una visió global de com funciona la companyia ".

Lidl és una de les empreses de referència com a desenvolupadora de talent jove que col·labora activament al programa. Gràcies a les seves formacions, els joves de «Rescatadors de talent» ja han après a comunicar-se millor i han millorat els seus currículums.

Llegir més