Noticia

FORMACIÓ: Aprèn a superar amb èxit una entrevista online de feina

24 d'agost de 2021

Ja pots sol·licitar aquest interessant centre de desenvolupament organitzat per Zurich en el marc de «Rescatadors de talent». La sessió serà virtual i se celebrarà el 4 d'octubre. Inscripcions obertes fins al 8 de setembre.

En un context laboral marcat per la pandèmia, les entrevistes de feina virtuals són cada vegada més habituals. Si vols conèixer totes les claus per superar amb èxit un procés de selecció online, inscriu-te al nou Centre de desenvolupament que organitza Zurich en el marc de «Rescatadors de talent». Per optar a una de les deu places disponibles serà imprescindible trobar-se en recerca activa de feina. 


Aquesta formació serà online i se celebrarà el 4 d'octubre. No et perdis aquesta oportunitat formativa i descobreix les claus per superar amb èxit una entrevista online de la mà d'una experta en recruitment.

Si encara no estàs inscrit a «Rescatadors de talent» t'animem a registrar-te en aquest programa gratuït i així accedir a totes les formacions i recursos que ofereix als joves per impulsar la seva ocupabilitat. 

Fotografia: trobada de «Rescatadors de talent» del 2018

Llegir més