Noticia

Nova edició de mentoring grupal. INSCRIPCIONS OBERTES

16 de setembre de 2021

Autoconeixement, marca personal, anàlisi del mercat laboral actual i molt més. Obertes les inscripcions per participar en aquesta formació que et prepara per trobar feina.

Ja estan obertes les inscripcions per assistir a les sessions de mentoring grupal que se celebraran entre gener i febrer de 2022. L'última sessió se celebrarà en format presencial el proper 17 de febrer a Madrid (oferirem ajudes a la mobilitat perquè et puguis desplaçar) . A continuació et detallem el calendari:

Autoconeixement i claus per a una carrera satisfactòria (13, 20, 27 de gener) 
Durant aquestes tres sessions es realitzarà un treball d'autoconeixement, identificant la fortalesa professional clau de cada participant, i avaluant el test de competències que es realitza en el moment d'inscriure's al programa. L'objectiu d'aquestes sessions és analitzar estratègicament el futur professional de cada participant, identificant individualment les fortaleses, oportunitats, punts de millora, i aspiracions, i d'aquesta manera poder crear un mapa del talent i un full de ruta per assolir objectius professionals. Sessions facilitades per María Luisa de Miguel, fundadora i directora de la Escuela de Mentoring.

Processos de selecció des de la perspectiva d'empresa (3 de febrer)
Sessió enfocada a com les empreses realitzen els processos de selecció de candidats juniors. L'objectiu és entendre com s'elabora la selecció de candidats des del punt de vista de l'empresa i com els processos s'han transformat arran dels canvis ocasionats per la COVID-19.

Sessió facilitada per l'àrea de selecció del departament de Recursos Humans de l'empresa Persan.

Marca personal: Identificació i Desenvolupament (10 de febrer)
L'objectiu d'aquesta sessió és entendre què és una marca personal, identificar la de cada participant, i com incrementar el seu valor. Aquesta eina és bàsica per guanyar visibilitat en el mercat laboral i destacar en qualsevol procés de selecció.

Facilitada per l'escriptora, analista i conferenciant Neus Arqués, autora del manual de referència en marca personal «I tu, quina marca ets?»

Mercat de treball actual (17 de febrer)
Trobada virtual amb mentors / es del programa, per compartir amb ells / es inquietuds, dubtes, avaluar opcions professionals, oportunitats, i claus per millorar l'ocupabilitat.

L'objectiu és conèixer la realitat del mercat laboral a través de professionals amb una llarga trajectòria empresarial. Facilitat per diversos directius mentors de el programa.

Les sessions tindran lloc els dijous de 15 a 18 hores. Per sol·licitar aquest recurs serà imprescindible estar inscrit en el programa.

Llegir més