Noticia

La descarbonització, una gran oportunitat per al talent jove

28 de setembre de 2021

Ja pots sol·licitar una de les 25 places per assistir de forma presencial a aquest Centre de Desenvolupament que se celebrarà el 12 de novembre de 10 a 14 hores a Madrid. També podràs seguir-lo de forma virtual.

La descarbonització de l'economia generarà milers de llocs de treball en els propers anys. Estàs preparat per aprofitar aquesta gran oportunitat laboral? «Rescatadors de talent» i EY, amb la col·laboració d'Acciona i Enagás entre altres empreses, organitzen el Centre de Desenvolupament «La descarbonització, una gran oportunitat per al talent jove» que se celebrarà el 12 de novembre de 10 a 14 hores i que podràs seguir virtualment. Els joves inscrits al programa «Rescatadors de talent» tindreu, a més, l'oportunitat d'optar a una de les 25 places disponibles per assistir a aquesta formació de forma presencial.
La Fundació Princesa de Girona, compromesa amb la Sostenibilitat i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, planteja un espai d'aprenentatge enfocat a entendre l'impacte de la descarbonització, en alguns dels principals sectors econòmics de la nostra economia i identificar les oportunitats per al talent jove.

Entendre els canvis del mercat laboral i detectar les oportunitats
La UE ha establert un objectiu per al 2030: reduir les emissions almenys en un 40%, amb l'objectiu d'arribar a emissions zero el 2050. Però per aconseguir-ho, cal implicar tots els sectors de l'economia, implementant accions i mecanismes de creixement econòmic respectuosos amb el medi ambient, apostar per energies renovables i establir mesures per impulsar un model energètic més sostenible.
En aquest context es fa necessari entendre que és el que canviarà a nivell global, com impactarà en les nostres vides i identificar les oportunitats que s'obren per a l'ocupació juvenil.
Aquesta jornada forma part del cicle de conferències que «Rescatadors de talent» dedica als sectors en transformació amb l'objectiu d'orientar els joves que volen millorar la seva ocupabilitat. La primera sessió va estar dedicada a les oportunitats laborals que ofereix la indústria 4.0. Te la vas perdre? Pots tornar a veure-la tot seguit.

Llegir més