Noticia

Accenture introdueix els joves en l'era digital amb una formació exclusiva

09 de març de 2018

La companyia ha organitzat a Madrid un Centre de Desenvolupament per als joves de «Rescatadors de talent»

Un grup de joves de «Rescatadors de talent» han tingut aquesta setmana l'oportunitat de participar en una formació exclusiva al centre de desenvolupament d'Accenture a Madrid. Sota el títol «Prepara't per al futur: benvingut al nou», els joves s'han acostat a l'ecosistema d'aquesta companyia on la innovació, el talent, el lideratge, la diversitat, la confiança i la tecnologia són fonamentals. Aquesta formació diferenciadora ha ofert continguts digitals d'última generació, dinàmiques de Recursos Humans, assessorament dels experts d'Accenture i també ha submergit els joves a les últimes tendències tecnològiques de futur.

A la primera jornada de formació, els participants van conèixer l'HUB d'Innovació de Accenture i van participar en un DEMO Tour amb analítica avançada, chabots i IA, realitat augmentada i virtual. Després de l'DEMO Tour, els joves van conèixer la startup "Bridge for Billion" de la mà del seu CEO Pau Santaeufemia. Es tracta d'una incubadora digital, accessible i escalable que es configura com una solució per a la creació d'ocupació i per combatre la pobresa en determinades regions del món, donant prioritat a l'esperit emprenedor local.

Després de conèixer aquest cas d'èxit d'emprenedoria, Damià Martínez va agafar el relleu amb un taller de "Design Thinking" on els joves van aprendre diferents metodologies de creació d'idees, combinant innovació, empatia i creativitat. La primera jornada va finalitzar amb un "taller d'identificació de talent: Recruiting Team"

La segona jornada del Centre de Desenvolupament ha arrencat amb un taller de "Gestió Agile de projectes" on s'ha ensenyat als participants com han de respondre les necessitats urgents de transformació contínua. La part final de la formació ha donat als participants diferents eines per treballar en equip en el món digital. També s'han donat diferents recomanacions professionals als participants.

Accenture és una de les empreses que participa activament en «Rescatadors de talent» per fomentar l'ocupabilitat dels joves i impulsar el seu talent.

Llegir més