Noticia

Zurich ofereix les claus per triomfar en un procés de selecció

21 de març de 2018

Aquesta companyia ha organitzat avui un Centre de Desenvolupament a Bilbao que ha ajudat als inscrits a millorar la seva ocupabilitat

Com afrontar una entrevista de treball? Com demostrar que som el millor candidat en un procés de selecció? En una entrevista de treball cada detall compte. A «Rescatadors de talent» ho sabem i per això el centre de desenvolupament de Zuric a Bilbao ha ofert avui una formació exclusiva per a fomentar l'ocupabilitat dels joves inscrits. El curs que ha estat teòric i pràctic ha ensenyat als participants les metodologies utilitzades actualment per part de les empreses multinacionals en els processos de selecció. La sessió també ha ofert una dinàmica de grup «Role play» on els joves han representat una situació o un cas concret, actuant segons el paper que se'ls ha assignat.

 La responsable de Talent de Zurich, Elena Balletbó, ha donat algunes claus per preparar la recerca de feina i ha aconsellat als joves "tranquil·litat en les proves de selecció". Per a aquesta companyia, que participa activament en «Rescatadors de talent» un bon candidat ha de tenir competències com la comunicació, el treball en equip i l'adaptació a entorns canviants. Balletbò ha recordat als participants que vivim en la "coneguda Societat líquida on l'adaptació al canvi és clau".

Recorda que tu també pots participar en les formacions que ofereix el programa. Només has d'accedir a l'apartat «centres de desenvolupament» que trobaràs en el teu perfil de participant i seleccionar la formació que t'interessi. A «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat dels joves. Per això, només podràs participar en les formacions que es realitzen fora de la comunitat autònoma on resideixes. Et donarem un ajut de mobilitat de 200 euros perquè puguis desplaçar-te.

 

Llegir més