Noticia

Vols treballar al món digital? Accenture et dóna les claus

12 d'abril de 2018

Si tens estudis STEM (ciències, tecnologia, enginyeria o matemàtiques), no et perdis el nou Centre de Desenvolupament d'aquesta companyia que se celebrarà a Barcelona el 17 i 18 de maig

Accenture ofereix un nou centre de desenvolupament en el marc de «Rescatadors de talent». "Empieza a trabajar en el mundo digital" és el títol de la nova formació que organitza aquesta companyia que participa activament en el programa per ajudar als joves a fomentar la seva empleabilidad. Aquest curs diferenciador i únic es dirigeix principalment a persones amb estudis STEM (ciències, tecnologia, enginyeria o matemàtiques).

La formació, que tindrà lloc a Barcelona els dies 17 i 18 de maig, pretén capacitar als assistents en continguts digitals i tecnologies d'última generació utilitzant les metodologies i les tècniques de treball més innovadores. Recordeu que «Rescatadors de talent» fomenta la mobilitat dels inscrits i que ofereix una ajuda econòmica de 200 euros (300 euros si viu a Canàries) per facilitar el seu desplaçament al centre de desenvolupament. Només podreu participar en aquesta formació si viu fora de la comunitat autònoma on es realitza.

Inscripcions

No et perdis aquesta gran oportunitat formativa que et permetrà apropar-te a l'ecosistema d'Accenture on la innovació, el talent, el lideratge, la diversitat, la confiança i la tecnologia són fonamentals. Milloraràs la teva creativitat amb un taller de "Pensament de disseny", et aproparàs a la realitat virtual i a la impressió 3D i sabràs com s'identifiquen els talents. A més, podrás conèixer "Youth Business Spain", un cas de èxit d'emprendimiento. Es tracta d'una fundació que té com a objectiu canalitzar i sumar esforços en la lluita contra el paro ajudant els joves a posar en marxa els seus projectes d'autoocupació. Per inscriure't, només heu d'accedir al vostre perfil d'usuari i registrar-vos en aquesta oferta formativa que trobareu a la secció "recursos".

Accenture és una de les empreses que participa activament en «Rescatadors de talent». El mes passat va oferir un centre de desenvolupament a Madrid on van participar joves de diferents comunitats autònomes.

Llegir més