Noticia

No et perdis el nou Centre de Desenvolupament d'Enagás

23 d'abril de 2018

Obertes les inscripcions per participar en aquesta formació que t'introduirà en la cadena de valor del gas: de l'extracció al consum final. El curs es realitzarà a Madrid el 30 i el 31 de maig

Si t'interessa el sistema gasista, no et perdis el nou Centre de Desenvolupament d'Enagás que se celebrarà el 30 i el 31 de maig a Madrid. Durant dos dies tindràs l'oportunitat de descobrir la cadena de valor del gas: de l'extracció al consum final de la mà de diferents experts d'aquesta companyia internacional que està present en 8 països.

Amb més de 40 anys de trajectòria, Enagás ha desenvolupat les grans infraestructures del sistema gasista espanyol i en l'actualitat és la companyia amb més plantes de gas natural liquat (GNL) de tot el món. Gràcies al Centre de Desenvolupament que Enagás oferirà en el marc de «Rescatadors de talent», descobriràs la visió de negoci d'aquesta companyia, el seu desenvolupament internacional o la planificació del sistema gasista, entre altres aspectes.

Com es transporta el gas? Com es garanteix la sostenibilitat? Com es dissenyen les infraestructures que transporten el gas? Aquestes són algunes de les preguntes que podràs resoldre en aquesta formació exclusiva que et permetrà conèixer en primera persona aquesta companyia referent en el desenvolupament i manteniment de les infraestructures gasistes.

Inscripcions
A «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat laboral i formativa dels joves. Per això, només podràs participar als centres de desenvolupament que es realitzin fora de la teva comunitat autònoma. Pots sol·licitar aquesta formació a l'apartat de recursos que trobaràs al teu perfil d'usuari. Tots els participants que siguin acceptats en aquesta formació, rebran una ajuda a la mobilitat de 200 euros (300 euros en cas de residir a Canàries). Enagás és una de les empreses de referència en el desenvolupament jove que participa a «Rescatadors de talent» dissenyant formacions per als participants.

 No et perdis el testimoni d'un grup de joves de «Rescatadors de talent» que ja van participar en aquesta formació el novembre passat. 

Llegir més