Noticia

Millorant l'ocupabilitat amb Ferrovial

24 d'abril de 2018

Vint joves de «Rescatadors de talent» han participat en l'últim centre de desenvolupament d'aquesta companyia que s'ha celebrat a Madrid

Vint joves de «Rescatadors de talent» han participat en l'últim centre de desenvolupament organitzat per Ferrovial a Madrid. Durant dos dies, els participants han millorat la seva ocupabilitat gràcies a aquesta formació exclusiva on han après els avantatges de tenir una marca personal per diferenciar-se o la importància de les xarxes socials a l'hora de trobar una feina. Els participants també han visitat un dels contractes emblemàtics de Ferrovial a Madrid i el Euroforum (El Escorial) que és la seu de la Universitat Corporativa de Ferrovial. A més han participat en simulacions d'entrevistes de treball amb tècnics de selecció d'aquesta companyia, una dinàmica que els ha permès millorar les seves habilitats.

Ferrovial és una de les empreses que participa activament en el programa «Rescatadors de talent» per ajudar els joves a millorar la seva ocupabilitat i trobar el seu veritable lloc en el mercat laboral.

 

Llegir més