Noticia

Enagás ensenya la cadena de valor del gas als joves de «Rescatadors de talent»

31 de maig de 2018

Els participants han assistit durant dos dies a una formació exclusiva que s'ha celebrat a Madrid i que els ajudarà a millorar la seva ocupabilitat

Enagás ha ofert aquesta setmana una nova formació exclusiva als joves de «Rescatadors de talent». Durant dos dies, els assistents han tingut l'oportunitat de descobrir la cadena de valor del gas: de l'extracció al consum final de la mà de diferents experts d'aquesta companyia internacional que està present en 8 països.

Amb més de 40 anys de trajectòria, Enagás ha desenvolupat les grans infraestructures del sistema gasista espanyol i en l'actualitat és la companyia amb més plantes de gas natural liquat (GNL) de tot el món. Gràcies al Centre de Desenvolupament que Enagás ha ofert en el marc de «Rescatadors de talent», els assistents han descobert la visió de negoci d'aquesta companyia, el seu desenvolupament internacional o la planificació del sistema gasista, entre d'altres aspectes .

Com es transporta el gas? Com es garanteix la sostenibilitat? Com es dissenyen les infraestructures que transporten el gas? Aquestes són algunes de les preguntes que han pogut resoldre els participants en aquesta formació exclusiva que els ha permès conèixer en primera persona aquesta companyia referent en el desenvolupament i manteniment de les infraestructures gasistes.

Inscripcions
Si vols participar en algun dels Centres de Desenvolupament que organitzen les empreses que participen en el programa, recorda que has d'estar inscrit en «Rescatadors de talent» i sol·licitar-ho en l'apartat "recursos".

 

Llegir més