Noticia

No et perdis el nou Centre de Desenvolupament de Lidl a Montcada i Reixac

04 de juliol de 2018

La formació, que se celebrarà el 24 de juliol oferirà un taller de marca personal i una visita a un centre logístic d'aquesta multinacional.

Vols potenciar la teva marca personal, conèixer l'estructura d'una multinacional i visitar un centre logístic? Si la teva resposta és afirmativa, ja pots inscriure't al Centre de Desenvolupament que oferirà Lidl el proper 24 de juliol a Montcada i Reixac. Recorda que a «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat laboral i formativa dels joves inscrits al programa i que, per això, només podràs participar en aquesta formació si vius en una comunitat autònoma diferent d'on es realitzarà. Recorda que t'oferim una ajuda a la mobilitat perquè puguis desplaçar fins al centre de desenvolupament.

La proposta
Aquesta formació exclusiva de vuit hores et permetrà conèixer com s'organitza una empresa multinacional del sector del Retail, la seva estructura i el seu model de negoci. El departament de selecció i employer branding de Lidl, a més, t'ajudarà a descobrir eines pràctiques per conèixer els teus punts forts i àrees de millora per poder construir una marca personal sòlida. També tindràs l'oportunitat de conèixer una de les plataformes logístiques de la companyia de la mà d'un professional de l'àrea. El Centre de Desenvolupament finalitzarà amb un intercanvi d'experiències i inquietuds amb un Manager de Lidl Espanya.

Lidl és una de les empreses que participa activament a «Rescatadors de talent» per ajudar els joves a millorar la seva ocupabilitat.

Llegir més