Noticia

Aprenent a desenvolupar la marca personal en el centre de desenvolupament de Lidl

26 de juliol de 2018

Un grup de joves de «Rescatadors de talent» ha participat en la formació que ha ofert aquesta multinacional en el seu centre logístic de Montcada i Reixac

Potenciar la marca personal, conèixer l'estructura d'una multinacional i visitar un centre logístic. Aquests han estat alguns dels objectius del Centre de desenvolupament que ha ofert aquesta setmana Lidl en el marc de «Rescatadors de talent». Una vintena de joves del programa ha assistit a aquesta formació exclusiva de vuit hores que els ha permès submergir-se en l'estructura i model de negoci d'una empresa multinacional del sector del Retail. El departament de selecció i employer branding de Lidl ha dirigit aquesta formació que ha ajudat els participants a descobrir els seus punts forts i àrees de millora per poder construir una marca personal sòlida. La formació també ha comptat amb una visita a una de les plataformes logístiques de Lidl i un intercanvi d'experiències i inquietuds amb un Manager de la companyia.

Lidl és una de les empreses que participa a «Rescatadors de talent» per ajudar els joves del programa a millorar la seva ocupabilitat. 

 

 

Llegir més