Noticia

Aprenent el procés de mesurament del Gas Natural a una formació exclusiva

21 de setembre de 2018

Un grup de joves de «Rescatadors de talent» ha participat aquesta setmana al «Centre de Desenvolupament» organitzat per Enagás a Saragossa

Els Centres de desenvolupament són una de les eines que ofereix «Rescatadors de talent» per ajudar els joves inscrits a millorar la seva ocupabilitat. Es tracta de jornades formatives que aporten als assistents experiències empresarials in situ, dissenyades pels departaments de recursos humans de les empreses que participen en aquest programa impulsat per la Fundació Princesa de Girona. Aquesta setmana un grup de joves han tingut l'oportunitat de participar en el centre de desenvolupament organitzat per Enagás a Saragossa. Durant dos dies han millorat els seus coneixements sobre el procés de mesurament del Gas Natural. L'objectiu d'aquesta formació era adquirir i actualitzar els coneixements tècnics necessaris per desenvolupar correctament els processos del mesurament d'energia.

Pots consultar els centres de desenvolupament disponibles des del teu perfil d'usuari en l'apartat "recursos". Recorda que les empreses que organitzen aquestes formacions són les responsables de la selecció dels participants, de manera que és molt important tenir el perfil actualitzat i estar actiu a la plataforma.

 

Llegir més