Noticia

Tornen les sessions de mentoring grupal de «Rescatadors de talent»

28 de setembre de 2018

Aquesta setmana s'han celebrat sessions a Sevilla i Madrid on els joves assistents han millora

El mentoring grupal és una de les eines que ofereix «Rescatadors de talent» per ajudar els joves a trobar el seu veritable lloc al  mercat laboral. Durant quatre sessions, els inscrits adquireixen noves habilitats amb un objectiu: millorar la seva ocupabilitat. Aquesta setmana han arrencat les sessions de mentoring grupal a Sevilla i Madrid amb un taller de quatre hores dirigit per la coach, mentora i formadora María Luisa de Miquel. Sota el títol "Autoconeixement i indagació apreciativa del talent" els joves han treballat amb l'ajuda de De Miguel el seu autoconeixement, han dissenyat el seu mapa de talent i han intentat trobar el seu propòsit i missió.

En la segona sessió, es treballarà el model de negoci del talent. A través del pensament divergent i l'associació d'idees, els participants crearan diferents perfils professionals. Seleccionant el perfil que millor el defineixi, cada participant elaborarà un model de negoci del seu talent i un pla d'acció per a posar-lo en pràctica.

A la tercera sessió, els joves treballaran el seu currículum vitae amb experts de recursos humans. L'objectiu d'aquesta sessió serà donar als participants l'oportunitat d'ajustar el seu perfil professional al que les empreses demanen, incorporant al seu CV els consells dels experts en recursos humans, i preparant l'entrevista de treball de tal manera que el seu perfil sigui atractiu per als possibles seleccionadors. En l'última sessió, que serà dirigida per responsables de Recursos Humans de Persán, es realitzarà un test del mercat laboral actual. Els inscrits es trobaran amb mentors del programa, per compartir amb ells inquietuds, dubtes, conèixer la realitat del mercat, avaluar opcions laborals i professionals, les diferents oportunitats, les claus per a l'ocupabilitat. L'objectiu serà conèixer la realitat del mercat de primera mà per adaptar el disseny del seu pla d'ocupabilitat al que realment estan demandant les empreses i el mercat del talent.

En aquesta ocasió, els joves que participen a les sessions de mentoring grupal són graduats en l'àmbit d'humanitats, ciències socials, salut, comunicació, publicitat, magisteri i belles arts.

Llegir més