Noticia

25 joves descobreixen les seves fortaleses com a líders al Campus de lideratge júnior

29 de gener de 2019

Entre el 18 i el 20 de gener s'ha celebrat la segona sessió d'aquesta iniciativa que impulsa el creixement personal i professional dels assistents

Entre el 18 i el 20 de gener es va celebrar la segona sessió del Campus de lideratge júnior que impulsa la Fundació Princesa de Girona. Durant tres dies, 25 joves de diferents comunitats autònomes van participar en una experiència d'aprenentatge transformador que els ajudarà a impulsar el seu creixement professional i professional.

 

Una de les activitats del Campus va consistir en compartir les entrevistes apreciatives que els assistents havien realitzat prèviament a una cinquantena de líders. Aquest exercici va ajudar els joves a acostar-se a la trajectòria de líders excepcionals i així reflexionar sobre els principis del lideratge. Entre els entrevistats, hi havia premiats de la Fundació Princesa de Girona com el científic, inversor i emprenedor Damià Tormo, l'emprenedor social Felipe Camposo el matemàtic Alberto Enciso.

 

Una altra de les activitats programades durant la segona sessió del Campus va consistir en fer un mapa de fortaleses personal. També es va treballar en equip per descobrir lideratges motivants o dissenyar els principis de lideratge.

El Campus de lideratge júnior se centra a facilitar l'aprenentatge i el desenvolupament de competències de lideratge a través d'un programa altament innovador, «Do good to do well», orientat a canviar el paradigma del creixement. Amb aquesta iniciativa, la FPdGi vol impulsar una nova generació de líders al món. Un paradigma diferent de creixement i lideratge en qualsevol tipus d'organització i en qualsevol camp professional.

 

L'última sessió del Campus de lideratge júnior se celebrarà a principis de març. El Campus Puente Nuevo de Naturgy a El Tiembo (Ávila) acull aquesta formació. 

 

 

Llegir més