Noticia

Obertes les inscripcions per assistir al nostre mentoring grupal

13 de febrer de 2019

T'ajudem a millorar la teva ocupabilitat amb quatre sessions presencials que se celebraran a Madrid. Recorda que t'oferim ajudes de mobilitat per assistir a aquesta formació on participaran un màxim de 15 persones

Tornen les sessions de mentoring grupal de «Rescatadors de talent». Ja pots sol·licitar la teva plaça per assistir a aquestes sessions presencials que se celebraran a Madrid els dies 4 i 25 d'abril, 16 de maig i 6 de juny. Aquesta formació està enfocada a graus en ciències socials, salut, comunicació, magisteri i publicitat i relacions públiques.

Recorda que serà imprescindible assistir a totes les sessions. Les sessions de mentoring estaran formades per grups d'un màxim de 15 participants.

Primera sessió (4 d'abril)

AUTOCONEIXEMENT: Aquest taller liderat per María Luisa de Miguel directora de l'Escuela de Mentoring t'ajudarà a identificar el teu potencial a través del teu informe de competències propi i la indagació apreciativa. També treballaràs amb el Lego Serious Play. Com a resultat construiràs el teu propi mapa de talent.

Segona sessió (25 d'abril)

MODEL DE NEGOCI: Mitjançant el pensament divergent i l'associació d'idees, els assistents tindreu l'oportunitat de crear diferents perfils professionals. Hauràs de seleccionar el perfil que millor et defineixi. A partir d'aquí, elaboraràs un model de negoci del teu talent i un pla d'acció per a posar-lo en pràctica. Aquesta sessió també estarà facilitada per María Luisa de Miguel.

Tercera sessió (16 de maig)

PROCÉS DE SELECCIÓ: En aquesta sessió, treballaràs el teu currículum vitae amb experts de recursos humans. L'objectiu d'aquest taller serà donar-te l'oportunitat d'ajustar el teu perfil professional al que les empreses demanen. També aprendràs a preparar una entrevista de treball aconseguint que el teu perfil sigui més atractiu.

Quarta sessió (6 de juny)

DEBAT D'OCUPABILITAT: En l'última sessió, podràs reunir-te amb mentors del programa i compartir amb ells inquietuds i dubtes. A més, podràs conèixer la realitat del mercat, avaluar opcions professionals i descobrir algunes de les claus per a l'ocupabilitat. L'objectiu d'aquesta sessió és descobrir la realitat del mercat laboral de primera mà per adaptar el teu pla de desenvolupament professional.

 

Llegir més