El programa

Rescatadors de talent és un programa de la Fundació Princesa de Girona (FPdGi) que promou l’ocupabilitat dels joves. Si tens entre vint i trenta anys i formació universitària o de cicle superior d’FP i no trobes el teu veritable lloc al mercat laboral, inscriu-te en el programa.

T’oferim formació, mentoria, centres de desenvolupament professional i moltes coses més! Si ets la primera generació de la teva família amb estudis superiors, tindràs preferència respecte a altres candidats. A més, fomentem la teva mobilitat laboral i formativa per diferents comunitats autònomes a través d’una ajuda econòmica, perquè sabem que la feina de la teva vida pot estar en qualsevol lloc.

Tu també pots formar part d’aquesta comunitat del talent jove que et connecta amb una àmplia xarxa d’empreses de referència en cada sector. Descobreix tots els recursos i facilitats que t’oferim per ajudar-te a trobar la feina per a la qual t’has preparat. Continua llegint!

Vols ser rescatat?

Poden incorporar-se al programa tots els joves d’entre vint i trenta anys legalment autoritzats per treballar a Espanya, tant si estan buscant la seva primera feina com si es troben en situació d’atur o subocupació. Han de tenir formació universitària o de cicle superior d’FP finalitzada durant els últims cinc anys o haver superat el 50% dels crèdits.

Els avantatges

Rescatadors de talent posa a la teva disposició un seguit d’avantatges especials perquè et puguis continuar formant en la teva àrea d’especialitat. Directius i equips de recursos humans d’empreses de referència en el desenvolupament del talent jove t’acompanyaran en aquesta aventura, que t’ofereix moltes eines per potenciar la teva ocupabilitat:

  • Perfil competencial complet: podràs fer un test personalitzat que mesurarà les teves aptituds i habilitats (lideratge i decisió, cooperació i respecte, innovació, planificació i organització, adaptació, assoliment d’objectius i emprenedoria).

  • Mentoria: estaràs sempre connectat amb directius que t’acompanyaran i t’ajudaran en el teu accés al món laboral.

  • E-learning: aprendràs de les plataformes online de les empreses col·laboradores, amb formació contínua per desenvolupar competències i habilitats adaptades a les seves necessitats.

  • Centres de desenvolupament: assistiràs a jornades formatives en qualsevol comunitat autònoma que t’aportaran experiències empresarials in situ.

Les empreses, motor del programa

Més de trenta empreses de referència com a desenvolupadores de talent jove participen activament en el programa, oferint-te diferents eines per fomentar la teva ocupabilitat:

  • Centres de desenvolupament
  • Formació online
  • Mentoria individual o grupal