«L’autoconeixement és el pilar del talent». Nova sessió de mentoring grupal

14 de gener de 2022

Aquesta setmana ha començat una nov edició del mentoring grupal de «Rescatadors de talent». Joves de tot el país assisteixen a aquestes jornades formatives per millorar les seves competències professionals.

Llegir més

Prepara't per a les feines i les competències professionals del futur

09 de desembre de 2021

Analistes de dades, especialistes en Big Data o experts en màrqueting digital seran algunes de les professions que veuran augmentada la demanda en els propers anys. Així ho prediu el Fòrum Econòmic Mundial en el seu darrer informe sobre el futur del treball on també enumera les competències que seran més rellevants en els propers anys. A la llista? La innovació, el pensament analític o l'aprenentatge actiu.

Llegir més

El mentoring com a eina per millorar l'ocupabilitat

08 de desembre de 2021

«Rescatadors de talent» ofereix als joves del programa l'oportunitat de posar un mentor a la seva vida que els ajuda a trobar el treball per al qual han estudiat. Avui t'acostem el testimoni de l'estudiant Roser Domingo i del mentor d'Acciona Raul Boldu.

Llegir més

FORMACIÓ: aprenent TIPS per superar amb èxit una entrevista online de feina

12 de novembre de 2021

«Rescatadors de talent» ha organitzat aquesta setmana un Centre de Desenvolupament amb Zurich per millorar l'ocupabilitat dels joves inscrits.

Llegir més
VEURE MÉS NOTÍCIES
  • Més de 400 parelles jove-mentor realitzades.
  • Més de 30 empreses compromeses amb l'ocupació juvenil.
  • Més de 30 centres de desenvolupament.

¿Qué t'oferim?

Perfil competencial complet

Podràs fer un test personalitzat que mesurarà les teves aptituds i habilitats (lideratge i decisió, cooperació i respecte, innovació, planificació i organització, adaptació, assoliment d’objectius i emprenedoria).

Mentoring

Estaràs sempre connectat amb directius que t’acompanyaran i t’ajudaran en el teu accés al món laboral.

Centres de desenvolupament

Assistiràs a jornades formatives en qualsevol comunitat autònoma que t’aportaran experiències empresarials in situ.

E-learning

Aprendràs de les plataformes online de les empreses col·laboradores, amb formació contínua per desenvolupar competències i habilitats adaptades a les seves necessitats.