Acord amb la UPV per a l'orientació professional dels joves

09 de setembre de 2020

Mitjançant el programa «Rescatadors de talent» de la FPdGi, els alumnes de la universitat valenciana podran realitzar, per exemple, un test de competències d'alt nivell o participar en les formacions exclusives que ofereixen les empreses vinculades a aquesta iniciativa que promou la millora de l'ocupabilitat dels inscrits

Llegir més

Arriba Sondersland, el festival virtual de talent jove (17 al 19 de setembre). Inscriu-te!

08 de setembre de 2020

La Fundació Princesa de Girona col·labora amb Trivu i participa en aquest esdeveniment que se celebrarà del 17 al 19 de setembre i que comptarà amb més d'una trentena de ponents i artistes internacionals. Afegeix-te a aquesta experiència des de qualsevol part de món!

Llegir més

«El mentoring és una de les grans oportunitats que ofereix el programa»

03 de setembre de 2020

Descobreix la història d'en Nil Coll. Després de participar a «Rescatadors de talent», aquest jove de 22 anys treballa en una empresa multinacional de consultoria estratègica i serveis tecnològics

Llegir més

FORMACIÓ ONLINE - Camí cap a l'èxit professional. Inscripcions obertes!

03 de setembre de 2020

Enagás proposa als joves de «Rescatadors de talent» un interessant curs virtual on es donaran les claus per elaborar un bon curriculum vitae i preparar una entrevista de feina. La formació gratuïta se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de setembre.

Llegir més
VEURE MÉS NOTÍCIES
  • Més de 400 parelles jove-mentor realitzades.
  • Més de 30 empreses compromeses amb l'ocupació juvenil.
  • Més de 30 centres de desenvolupament.

¿Qué t'oferim?

Perfil competencial complet

Podràs fer un test personalitzat que mesurarà les teves aptituds i habilitats (lideratge i decisió, cooperació i respecte, innovació, planificació i organització, adaptació, assoliment d’objectius i emprenedoria).

Mentoring

Estaràs sempre connectat amb directius que t’acompanyaran i t’ajudaran en el teu accés al món laboral.

Centres de desenvolupament

Assistiràs a jornades formatives en qualsevol comunitat autònoma que t’aportaran experiències empresarials in situ.

E-learning

Aprendràs de les plataformes online de les empreses col·laboradores, amb formació contínua per desenvolupar competències i habilitats adaptades a les seves necessitats.