Noticia

OFERTA DE FEINA: T'apassiona la tecnologia? Uneix-te a l'equip d'Accenture

26 de febrer de 2019

Aquesta empresa que participa en «Rescatadors de talent» busca joves sense experiència que vulguin unir-se al seu projecte. No cal que tinguis coneixements previs. Accenture t'oferirà una formació perquè puguis integrar-te en els seus projectes

Si ets una persona a qui li apassiona la tecnologia, aquesta oferta t'interessa. Accenture busca joves sense experiència que vulguin unir-se al seu projecte empresarial. Per presentar-te a aquesta oferta de feina, no cal que tinguis coneixements previs. Accenture t'ofereix una formació inicial intensiva en tecnologies relacionades amb entorns gràfics, mainframe, o SAP en funció dels teus interessos. Si superes aquesta formació subvencionada per la companyia, tindràs l'oportunitat d'incorporar-te a Accenture. Madrid, Barcelona i Bilbao acullen aquestes formacions amb possibilitat d'incorporar-se a la companyia.

Funcions del lloc
Imaginar és el primer pas. Fer-ho realitat és el següent. Uneix-te a Accenture Technology i ajuda a Accenture a dissenyar el futur de la tecnologia dels seus clients.

- Assessorament empresarial i aplicació de les noves tecnologies als processos de negoci.

-Concepció dels processos de negoci i de les arquitectures tecnològiques que els suporten i posterior gestió del desenvolupament dels sistemes d'informació utilitzant les solucions de negoci líders del mercat com SAP, Oracle o Microsoft.

- Definició de plans estratègics, programes de transformació de negocis, redissenys organitzatius i reenginyeries en els diversos sectors de l'economia i àrees funcionals: Màrqueting i Vendes, Finances, Recursos Humans, Logística i Producció.

Titulació Requerida:

- Grau / Enginyeria Tècnica / Superior Informàtica

- Grau / Enginyeria Tècnica / Superior Telecomunicacions

- Grau / Llicenciatura en Matemàtiques

- Grau / Llicenciatura en Físiques

- Grau en Estadística

- Grau en Telemàtica

- CFGS Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques // Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (DAM) // Desenvolupament d'Aplicacions (DAW)

Imprescindible tenir el permís de treball espanyol

 

Llegir més