Noticia

Millora la teva ocupabilitat en el centre de desenvolupament de Ferrovial (25 i 26 de març)

01 de març de 2019

Obertes les inscripcions per assistir a aquesta formació exclusiva que se celebrarà a Madrid. Recorda que t'oferim una ajuda a la mobilitat per assistir a aquesta sessió on només podràs assistir si vius fora de la comunitat autònoma on se celebra

Ferrovial t'ajuda a trobar la feina per a la qual t'has preparat amb una formació exclusiva que se celebrarà els dies 25 i 26 de març a Madrid. Per assistir a aquesta sessió, has d'estar inscrit en el programa i viure fora de la comunitat autònoma on se celebra ja que a «Rescatadors de talent» apostem per la mobilitat laboral i formativa. Recorda que, per poder assistir a la formació, t'oferim una ajuda a la mobilitat.

En aquest centre de desenvolupament de Ferrovial, potenciaràs les teves habilitats de recerca de feina i aprendràs tècniques per afrontar amb èxit els processos de selecció amb l'ajuda dels experts en selecció d'aquesta companyia. A més, tindràs l'oportunitat de conèixer en primera persona l'empresa Ferrovial visitant un dels seus projectes més rellevants. També coneixeràs la seu de la Universitat Corporativa de Ferrovial.

Aquest centre de desenvolupament inclou diferents tallers enfocats a potenciar la teva ocupabilitat:

- Sessió de marca personal

- Posicionament a xarxes socials

- Taller sobre com millorar el teu CV

Ferrovial és una de les empreses que participa a «Rescatadors de talent» per ajudar els joves a millorar la seva ocupabilitat. Per inscriure't en aquesta formació, has d'accedir al teu perfil d'usuari on trobaràs tots els recursos disponibles per ajudar-te a trobar feina.

 

Llegir més