Noticia

Consulta les formacions online que et proposa «Rescatadors de talent»

11 d'abril de 2019

Creativitat, gestió del temps, treball en equip o comunicació eficaç són algunes de les propostes formatives que t'ofereixen Acciona, Naturgy i Enagás i que ja tens disponibles en el teu perfil d'usuari

Millorar la teva ocupabilitat a qualsevol hora i des de qualsevol lloc és possible gràcies a les formacions online que et proposa «Rescatadors de talent». Descobreix les noves propostes formatives que t'ofereixen Acciona, Naturgy i Enagás i que ja estan disponibles en el teu perfil d'usuari, en l'apartat formació en línia.

Acciona et planteja quatre formacions. Millorar la teva eficiència i eficàcia, treballar en equip, orientar al client i apostar per la qualitat i la millora contínua són els àmbits que podràs treballar gràcies als cursos en línia d'aquesta companyia.

Enagás també t'ajuda a millorar la teva ocupabilitat amb més d'una desena de formacions en línia que t'ajudaran a conèixer les claus per donar un salt qualitatiu en la manera de gestionar equips per mitjà del lideratge situacional o a millorar la teva creativitat i innovació o a millorar la gestió del teu temps. Descobreix tota l'oferta formativa d'aquesta companyia en el teu perfil d'usuari.

Naturgy és una altra de les empreses que participa en «Rescatadors de talent» i t'ofereix formació en línia. Gestió de projectes, gestió del canvi, cooperació, comunicació eficaç i agilitat en la decisió són algunes de les àrees que pots millorar des de casa teva i a qualsevol hora gràcies a aquesta empresa.

 

Llegir més