Noticia

Sorigué ajuda als joves del programa a desenvolupar el seu talent

27 de maig de 2019

Aquesta companyia que participa a «Rescatadors de talent» ha organitzat una formación exclusiva on s'han entrenat diferents competències i habilitats com l'autolideratge o la gestió de les relacions interpersonals

Quines característiques té el teu lideratge? Et comuniques de manera efectiva amb els teus companys? Aquestes van ser algunes de les preguntes que van resoldre els joves que van assistir a l'últim Centre de Desenvolupament organitzat per Sorigué en el marc de «Rescatadors de talent». Durant dos dies, els assistents van participar en diferents dinàmiques on van entrenar les competències i habilitats de gestió emocional, gestió de les relacions interpersonals i autolideratge personal per aconseguir una major influència en els seus entorns professionals a través d'una metodologia experiencial i vivencial. Aquesta jornada va comptar amb la participació de la Doctora en Psicologia i Directora del Màster d'Autolideratge i Conducció de Grups Maria Palacín. A la segona jornada del Centre de Desenvolupament que es va celebrar a Barcelona, els assistents van tenir l'oportunitat de conèixer de primera mà com es realitzen els processos de selecció gràcies al Departament de Persones de Sorigué.

Sorigué és una de les empreses que participa en «Rescatadors de talent» amb l'objectiu d'ajudar els joves a trobar la feina per a la qual s'han preparat.

Llegir més