Noticia

Lidl ajuda als joves del programa a potenciar la seva marca personal

09 de juliol de 2019

Aquesta companyia ha ofert una formació exclusiva a Alcalá de Henares on els assistents han après tècniques per millorar la seva ocupabilitat

Dotze joves del programa «Rescatadors de talent» han participat aquesta setmana en un Centre de Desenvolupament exclusiu de Lidl que s'ha celebrat a Alcalá d'Henares. Durant tota la jornada, els assistents han descobert els seus punts forts i les seves àrees de millora per poder construir una marca personal sòlida. I ho han fet amb l'assessorament del departament de selecció i employer branding de Lidl, una de les empreses que participa al programa per ajudar els joves a trobar la feina per a la qual s'han preparat.

Aquesta formació també ha ofert als participants l'oportunitat de visitar la plataforma logística més avançada i amb més capacitat d'emmagatzematge de Lidl a Europa. A més, han descobert com s'organitza una empresa multinacional del sector del Retail, la seva estructura i el seu model de negoci.

Si tens entre 20 i 30 anys, t'animem a inscriure't al programa que t'ofereix diferents eines totalment gratuïtes que t'ajudaran a millorar la teva ocupabilitat.

 

Llegir més