Noticia

Nou Centre de Desenvolupament online: eines per a un nou context laboral

01 d'abril de 2020

Ajudem a preparar-te per accedir al mercat laboral quan finalitzi la situació excepcional generada per la COVID-19. També podràs optar a una tutoria personalitzada amb l'Antonella Broglia.

 

La situació excepcional generada per la contenció de la COVID-19 a Espanya, deixarà al seu pas un important impacte en el mercat laboral. Els joves que intenten accedir a una feina es veuran especialment afectats. Per això, la Fundació Princesa de Girona posa en marxa una nova formació online dissenyada per als joves que estan en el programa de millora de l'ocupabilitat «Rescatadors de talent». Es tracta d'un curs intensiu de 4 dies (14, 16, 21 i 23 d'abril) que comptarà amb la participació com a ponents dels premiats de la Fundació en diferents categories i d'experts en diferents disciplines, així com amb la col·laboració d'algunes de les principals empreses que formen part del programa, i que té per objectiu dotar els joves d'eines i recursos perquè poden optimitzar les seves capacitats al màxim davant d'un nou mercat laboral incert. 

«Centre de desenvolupament online de "Rescatadors de talent": Eines per a un nou context laboral» desplegarà un programa en tres blocs diaris: una exposició inspiradora per part d'un premiat de la Fundació basada en la seva experiència i el seu compromís amb la societat; la ponència d'un expert sobre temes d'innovació empresarial i nous models de treball; i sessions pràctiques en què professionals de recursos humans d'empreses com Acciona, Lidl o Zurich donaran pautes sobre com posicionar-se millor i desenvolupar les competències necessàries en una organització. 

«Rescatadors de talent» és el programa especialitzat en la millora de competències de joves de 20 a 30 anys en la seva incorporació al mercat laboral, a través de mentoring o formacions específiques amb les més de 30 empreses que participen en  el programa, entre d'altres recursos. Per sol·licitar aquesta nova formació és imprescindible donar-se d'alta en el programa (pots fer-ho aquí). El curs és totalment gratuït i la FPdGi concedirà un certificat a tots els alumnes que realitzin el curs completament. 

COM INSCRIURE'T? Les places per participar en aquesta formació estan exhaurides.

Xerrades inspiradores: 
A càrrec dels premiats de la Fundació. Referents per a la resta de la joventut com María Escudero Escribano (Recerca Científica 2018), Arancha Martínez (Social 2018), Andrés Salado (Arts i Lletres 2016) i Felipe Campos (Social 2013), ens aproparan les seves perspectives i valors davant els nous desafiaments de la societat. 

Moment expert: 
José Luis Blasco (director global de sostenibilitat d'Acciona), Eva Snijders (consultora de comunicació i relat), Javier Cañada (dissenyador de productes i serveis digitals) o l'equip de #BeUpTeam (consultoria d'innovació, cooperació i transformació positiva per a empreses), entre d'altres, compartiran els seus coneixements i la seva experiència sobre temes d'interès davant d'un imminent canvi de paradigma per a les empreses. 

Sessions pràctiques: 
Cada jornada es tancarà amb la intervenció d'un expert en RH d'importants empreses que ens aproparà el desenvolupament de competències específiques i el coneixement d'eines útils per a la tornada a la "normalitat". 

Tutories personalitzades amb Antonella Broglia: Comunicar-se a través d'una pantalla
Les presentacions i entrevistes en teleconferència són "The new normal", i no sembla que hagin de desaparèixer després de l'efecte del virus. Sota aquesta premissa, Antonella Broglia (formadora en public speaking, actriu i speechwriter) proposa una sessió de 30 minuts molt intensa en la qual els joves obtindran els consells pràctics per impactar al seu interlocutor a través de la pantalla, controlant l'efecte visual i verbal. Aquesta sessió s'ofereix addicionalment a la inscripció al curs. Les places són limitades i cal sol·licitar-la a través de la plataforma de «Rescatadors de talent». POTS SOL·LICITAR AQUESTA TUTORIA DES DE L'APARTAT RECURSOS (CENTRE DE DESENVOLUPAMENT).

 

 

 

 

Llegir més