Noticia

L'economia post Covid-19: impactes en el mercat laboral

26 de maig de 2020

Aquesta és una de les conferències que formarà part del nou Centre de Desenvolupament online de «Rescatadors de talent« (2, 9, 16 i 23 de juny). SEGUEIX EL CURS AL YOUTUBE

La pandèmia està tenint un impacte immens en la vida de tots nosalters, començat per la nostra salut i el nostre sistema sanitari. Però l'impacte en l'economia, tant a curt termini (pel confinament) com a mitjà (per les mesures que seran necessàries per reduir el risc de futurs rebrots de la malaltia), està sent i serà d'una profunditat i intensitat com poques vegades en la nostra història. En aquest marc, el mercat laboral patirà una transformació molt rellevant, afectant de manera especialment negativa a sectors com ara l'hostaleria, el transport de passatgers, l'oci o el comerç local. Però també hi haurà oportunitats en àmbits com el comerç electrònic, el sector logístic o el tecnològic, per la qual cosa és essencial conèixer les dinàmiques a les quals ens enfrontarem i preparar-se per afrontar-les amb èxit. 

Jaime Carvajal (conseller delegat d'Arcano Partners i patró de la FPdGi) i Ignacio de la Torre (soci i economista en cap d'Arcano Partners) protagonitzaran aquesta ponència el pròxim 2 de juny a les 10:30 hores. La xerrada forma part del Centre de desenvolupament online de «Rescatadors de talent»: eines per a un nou context laboral.

SEGUEIX EL CURS EN DIRECTE AQUÍ 
CONSULTA EL PROGRAMA

 

 

 

 

Llegir més