Noticia

Acord entre la Fundació Princesa de Girona i Founderz

12 de novembre de 2020

La nova escola online d'emprenedoria ofereix beques a tots els joves del programa «Rescatadors de talent».
Beca inicial per a 5.000 joves al pla complet de formació.

La Fundació Princesa de Girona ha tancat un acord amb Founderz, la nova escola en línia d'emprenedoria, mitjançant el qual tots els joves de «Rescatadors de talent» disposen d'una beca per accedir sense cost al pla complet de formació. Aquest acord busca fomentar l'ocupabilitat i contribuir a la reducció de l'índex d'atur juvenil, que ha pujat en gairebé 10 punts des de l'inici de la pandèmia.

Pau Garcia-Milà (Premi FPdGi Empresa 2010), impulsa aquest innovador programa de formació en línia que t'ensenyarà a crear el teu propi negoci o projecte de manera pràctica, des de la generació de les idees fins a com desenvolupar-les per a un mercat real: models de negoci, aspectes legals, disseny i contingut, creació de pàgines web (sense necessitat de saber programar), entre altres recursos, i aprendre dels primers clients. Tot, a través de cursos en línia amb vídeo, classes curtes i enfocades a què l'alumne vagi muntant el seu propi projecte mentre va realitzant la formació.

 

10 úniques beques de mentoring i acompanyament

En virtut d'aquesta nova col·laboració, Founderz ofereix a més 10 beques exclusives que inclouen acompanyament i mentoria personalitzats, per a les quals ja s'ha obert el període de sol·licitud a través de la web de rescatadoresdetalento.org (si stàs inscrit en el programa, podràs realitzar la teva sol·licitud en l'apartat CENTRES DE DESENVOLUPAMENT de la secció  recursos del teu perfil d'usuari). La sol·licitud estarà activa fins al proper 1 de desembre.

Per accedir a aquestes dues formacions becades és imprescindible estar inscrit en el programa que promou la millora de l'ocupabilitat dels joves. 

 

 

 

Llegir més