Noticia

FORMACIÓ ONLINE - Camí cap a l'èxit professional. Inscripcions obertes!

24 d'agost de 2021

Enagás proposa als joves de «Rescatadors de talent» un interessant curs virtual on es donaran les claus per elaborar un bon curriculum vitae i preparar una entrevista de feina. La formació gratuïta se celebrarà els dies 19, 20 i 21 d'octubre (10 a 14 hores)

Comença un nou curs i amb ell arriben nous reptes. Per això, Enagás i «Rescatadors de talent» et proposen una interessant formació online que se celebrarà els dies 19, 20 i 21 d'octubre de 9 a 14 hores. Sota el títol «Camí cap a l'èxit professional» aprendràs les claus per trobar feina. Aquesta formació et servirà per entendre com s'estructura un procés de selecció. A més, participaràs en un taller Insights enfocat a l'eficàcia personal on descobriràs com ets i com et relaciones amb els altres. El curs inclou un taller de LinkedIn. A més, tindràs l'oportunitat de revisar i millorar el teu curriculum vitae i treballar la teva marca personal.

Durant la part més pràctica del curs, participaràs en dinàmiques de grup i en simulacions d'entrevistes de feina on experts en recursos humans et donaran consells per afrontar amb èxit els teus pròxims processos de selecció.

T'interessa? Afanya't. Les inscripcions a aquest curs gratuït i online estaran obertes fins al 8 d'octubre. Per participar en aquesta formació, és imprescindible estar inscrit a «Rescatadors de talent». Si encara no formes part d'aquesta iniciativa que promou l'ocupabilitat dels joves, dona't d'alta. No deixis escapar aquesta oportunitat per impulsar la teva trajectòria professional.

Parlem amb el gerent d'atracció i desenvolupament d'Enagás, Antonio Manzanera, que ens explica alguns dels TIPS que aprendràs durant la formació.

Llegir més